ESPECTACLES
ESPECTACLES
Proposta d'espectacles i concerts actual

L'altre llibre de les Bèsties

Espectacle poètic amb música de Joan Sadurní i les veus de Titon Frauca i Ferran Frauca sobre textos de Salvador Sunyer. Un bestiari modern, mig en broma mig seriós, dedicat als infants aprenents de lector, als adolescents i a tots aquells que conserven l’esperit jove.

Els bestiaris tenen una gran tradició literària, des dels poetes clàssics grecs i llatins fins als nostres dies, com a recurs per retratar algunes de les facetes més tendres i tenebroses de la condició humana. Segles enrere les bèsties, bestietes i bestiasses ja havien engrescat els poetes de tot el món conegut. Aquest poemari de Salvador Sunyer és un bestiari modern, mig en broma mig seriós, dedicat als infants aprenents de lector, als adolescents i a tots aquells que conserven l’esperit jove.

Cançons de l'altre costat de l'Atlàntic

Titon Frauca (mezzosoprano ) i Joan Sadurní (piano), proposen un viatge a llatinoamericà, especialment a l'Argentina i el Brasil.

El concert inclou clàssics contemporanis que beuen de la tradició com Astor Piazzolla, el gran renovador del tango, Carlos Guastavino o Heitor Villalobos, un gran viatger i estudiós de les tradicions brasileres.

El duo reinterpretarà també, amb la seva particular òptica, que suma la veu lírica de Titon Frauca a la versalitat del piano de Sadurní, autors de cançons que ja gairebé formen part del repertori popular com Vinicius de Moraes o Violeta Parra, entre d’altres.

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Passejada per la música italiana des del s.XVI al s.XX

El cant i l’amor, dues constants que impregnen tota la cultura i temperament de la lírica italiana, poderosa d’invenció melòdica. Qui no pensa en Itàlia i el “ bel canto” quan ens referim a l’art de la cançó?

El recital inicialment va sorgir de la proposta del Departament d’Italià l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona per commemorar el seu 30è aniversari. Per celebrar-ho vam seleccionar un programa que repassés històricament la cançó italiana resseguint, a més la seva geografia. Fruit d’aquesta tria és aquest recull, on l’amor és el principal protagonista i actua d’autèntic fil conductor. Des de  Monteverdi fins alguna de les  peces més popularitzades del cançoner  itàlic.

Concert de Nadal

En totes les èpoques, el Nadal, ha sigut un moment especial de celebracions tan religioses com profanes on la música ha tingut i te un paper fonamental.

En aquest concert hem volgut centrar-nos en les nadales de compositors tan importants com; Debussy, Faure, Ravel, que en la seves cançons han expressat el seu sentiment nadalenc.

I fer un petit homenatge a Joaquim Nin, a Clistoful Taltabull i a Manuel Garcia Morante amb les seves harmonitzacions tan inspirades i creatives de nadales tradicionals.